Indische Buurttuin

De Indische Buurttuin is er voor alle bewoners, jong en oud. Het is daarmee een buurt-participatie-project. Het terrein bestaat uit twee delen. Een deel openbaar en een ander deel semi-openbaar. In dat laatste gedeelte zijn de 5 nieuwe Doe-tuinen gerealiseerd. De Doe-tuin is als satelliet organisatorisch onder de Cornelia Westendorptuin geplaatst. Alle afspraken zoals die voor Cornelia Westendorptuin gelden zijn van toepassing, zoals tuinreglement, deelnemersbijdrage, afdracht aan de Stichting, maar ook het regelmatig schouwen. Alle 5 tuintjes zijn in gebruik. Wilt u zich op de wachtlijst laten plaatsen, dan kunt u dat melden via de Cornelia Westendorptuin. Klik op de onderstaande link naar de Cornelia Westendorp pagina voor alle informatie.

https://doetuinenhaarlem.nl/cornelia-westendorptuin/

DE INDISCHE BUURTTUIN IS 12 SEPTEMBER OFFICIEEL GEOPEND door WETHOUDER JUR BOTTER

De Indische Buurttuin wordt financieel ondersteund door :

Kijk voor meer info op onze Nieuwspagina en lees daar ook het leuke artikel in de Wijkkrant Indische Buurt : nieuws (klik hier)

En het wordt steeds groener en mooier
Ondanks het hekje bij de waterpomp lijkt het toch één geheel.
Onze 5 doe-tuiners zijn zeer voortvarend aan de slag gegaan.
Groene kleur is veel mooier en doe-tuintjes worden al flink onderhanden genomen.

En zo is het geworden in 2020. Nog niet helemaal klaar, maar zoals je op bovenstaande foto kunt zien, wordt het al steeds groener en mooier ……..

In het Wijkblad werd dit initiatief gemeld :