Doe mee

Wil je ook met je handen in de aarde, maar sta je nog op de wachtlijst voor een Doe-tuintje? Misschien is een van onderstaande projecten een leuke optie voor je.

Wil jij een ander helpen en heb je een uurtje over? VWC-BUUV Haarlem is op zoek naar mensen met groene vingers!


Via VWC-BUUV helpen Haarlemmers elkaar met allerhande klusjes. Op dit online platform vinden mensen elkaar die iets voor een ander willen doen of een hulpvraag hebben. Het gaat om kleine klussen als een lampje indraaien, een plantenbak vullen, een hondje uitlaten of gras maaien. Er staan momenteel veel tuinvragen open van mensen die hun tuin niet meer (zelf) kunnen onderhouden en daarom is BUUV op zoek naar mensen met groene vingers. Heb je een uurtje over?

Schrijf je in bij BUUV en maak de tuin van een ander weer mooi en gezellig! Degene die hulp vraagt zal er heel erg blij mee zijn én iemand anders helpen geeft een goed gevoel. Het is allemaal vrijwilligerswerk, BUUV werkt alleen met een gesloten beurs: het is dus niet de bedoeling dat er geld wordt gevraagd of wordt gegeven. Of misschien heb je zelf een handje hulp in de tuin nodig. Schrijf je hier in en ga lekker aan de slag: vwc-buuv/tiptoptuinen

Oproep voor leden voor de Stichting Vrienden van Boerderij Noord Akendam :

https://doetuinenhaarlem.nl/wp-content/uploads/2023/05/Oproep-leden-Stichting-Vrienden-NA.pdf