Actie Wesseling Tuinen

Alweer zes jaar geleden besloot Wesseling Tuinen geen geld meer uit te geven aan kerstkaarten, maar het bedrag te schenken aan een goed doel. Inmiddels is het traditie om drie genomineerde goede doelen kenbaar te maken en klanten, lezers en trouwe volgers te laten bepalen wie de cheque ter waarde van €750,00 van Wesseling Tuinen overhandigd krijgt.

Stichting Doe-tuinen Haarlem is enorm blij met dit kerstcadeau en kan nu op een van haar complexen een extra zwengelpomp plaatsen en daarmee voorkomen dat de deelnemers halsbrekende capriolen uit moeten halen om vanaf een gammele vlonder water uit de sloot te halen.

De 9 Doe-tuinlocaties zijn stuk voor stuk verborgen pareltjes. Misschien zit er ook wel zo’n stukje verborgen groen bij u in de buurt. Kom gerust eens langs.  Klik voor locaties op : Overzicht complexen. Mocht er geen Doe-tuin bij u in de buurt zijn, maar ziet u in uw wijk wel mogelijkheden voor een Doe-tuin, neem dan ook gerust contact op met Stichting Doe-tuinen Haarlem. Klik op : Contact voor nadere informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...